За життя брата. Як небайдужі люди можуть допомогти іншим

Середа, 14 вересня 2016, 08:01
У межах Літературного музею відбувся благодійний концерт-ярмарок «Життя брата», метою якого став збір коштів на лікування онкохворого Антона Радіонова.
За життя брата. Як небайдужі люди можуть допомогти іншим

«Це перший захід, присвячений збору коштів на лікування 15-річного хлопця, хворого на рак, – розповіла Ганна Булгакова, організаторка заходу, – далі ми плануємо влаштувати благодійний аукціон та виступ театральної студії. А тут ми продаємо різні поробки та смаколики ручної роботи. Також можна замовити послуги. Наприклад, один хлопець малює комікси з людей, дівчата можуть зробити зачіски чи розмалювати руки хною. Також відбувся благодійний концерт, у якому взяли участь всі небайдужі люди».

Серед виступальників – як знайомі та друзі Антона, так і відомі люди, що погодились взяти участь в цій акції. Це харківський літератор Сергій Жадан, Богдан Синявський з «Достоевский FM», поети Вікторія Дикобраз, Александр Пантелят та Оксана Ефименко. Крім того, відвідувачі музею мали змогу подивитися на виступи танцюристів та вокалістів-аматорів.

«Мені здається, що сьогодні дуже нормально робити якісь благодійні речі, – підкреслив Сергій Жадан, – мені здається, що це, загалом, характеризує сучасну людину. Багато хто з нас готовий допомагати іншим. Тому це цілком нормально. І Харківський літературний музей є тим місцем, в якому відбувається багато хороших ініціатив. Я прийшов, власне, підтримати акцію. І приніс книжку, яку зараз продають з аукціону».

Паралельно до концерту проходив ярмарок, де можна було придбати різноманітні домашні ласощі, домашнє варення, книги, записники, креативні наліпки тощо. Всі виручені кошти підуть на лікування Антона Радіонова.

Допомогти йому можна також, перерахувавши гроші на карту Приватбанку 5168 7555 1765 9294 (Валерія Радіонова).

comments powered by HyperComments