Які документи вилучила Генпрокуратура у Харківській міськраді

П'ятниця, 16 вересня 2016, 10:46
Генпрокуратура вилучила у міськраді рішення сесії і посадові інструкції співробітників.
Які документи вилучила Генпрокуратура у Харківській міськраді

В ході обшуку в Харківській міській раді 15 вересня представники Генеральної прокуратури України вилучили низку документів, які регламентують роботу департаментів і посадові інструкції співробітників.

Зокрема, в Департаменті реєстрації правоохоронці вилучили реєстраційні справи, в Департаменті містобудування, архітектури та генерального плану - розпорядження міського голови, рішення сесії, посадові інструкції, містобудівне обґрунтування, в Департаменті земельних відносин – службове листування, копії рішень сесії міськради, положення про департамент, документи про кадрові зміни в департаменті, посадові інструкції, розпорядження міського голови, в Юридичному департаменті – положення про департамент і посадові інструкції, повідомили у міськраді.

«Обшуки в міськраді, всупереч заявам Генпрокурора про те, що вони будуть тривати кілька днів, закінчилися ще вчора ввечері. Близько дев'ятої», – поінформував мережеву спільноту у ФБ директор Департаменту з питань інформації та зв'язків з громадськістю міськради Юрій Сидоренко.

comments powered by HyperComments