Харківські підлітки змагалися в знаннях з профілактики ВІЛ та наркоманії

П'ятниця, 16 вересня 2016, 17:04
Профілактичний квест в рамках міської акції «Молодь за здоровий спосіб життя» відбувся 15 вересня.
Харківські підлітки змагалися в знаннях з профілактики ВІЛ та наркоманії

Квест пройшов в тренінговому центрі Головного управління Національної поліції в Харківській області. В ході заходу команди підлітків в ігровій формі змагалися в знаннях з профілактики ВІЛ, наркоманії, права і законодавства, виконували фізичні вправи, стріляли з лука, долали смугу перешкод. 

Також всі бажаючі мали можливість безкоштовно і анонімно пройти тест на ВІЛ, отримати консультацію лікаря, поспілкуватися з патрульними поліцейськими, оглянути нові патрульні машини, побачити показові виступи кінологів та спеціального підрозділу поліції по звільненню заручників.

Як повідомив заступник директора департаменту - начальник управління у справах сім'ї та молоді міськради Костянтин Підгорний, акція «Молодь за здоровий спосіб життя» проходить цього року вдруге. Головна її мета - це профілактика негативних явищ серед дітей та молоді, що в даний час має особливу значимість і вимагає підвищеної уваги.

«Сьогодні, грунтуючись на досить високих балах, отриманих командами в ході квесту, можна з радістю відзначити, що молодь все більше цікавить здоровий спосіб життя, спорт. Ми сподіваємося, що спільно з нашими партнерами - благодійним фондом «Благо», що розробив квест, і відділом ювенальної превенції УПД Головного управління Національної поліції в Харківській області ми зробимо подібні заходи в місті Харкові традиційними», - зазначив Костянтин Підгорний.

comments powered by HyperComments