У Харькові з'явиться музей рятівників

Неділя, 18 вересня 2016, 03:23
У харківській школі №130 з'явилися музей рятівників. І не тільки.
У Харькові з'явиться музей рятівників

У 130-й школі, що в Новобаварському районі 16 вересня відкрили спортзал. З приводу цього відбулося спортивне свято, у якому взяли участь юні шкльні спортсмени – футболісти, таеквондисти, гандболісти тощо.

На думку першого заступника Харківського міського голови Ігоря Терехова, котрий завітав на свято, тепер у школярів є всі умови, аби демонструвати ще кращі результати.

«Діти дуже хочуть займатися спортом, і це, звісно, чудово. Упевнений, що це дасть потужний імпульс розвитку фізкультури в цій школі. Наступного року ми плануємо оновити багато інших спортзалів і відкрити нові стадіони, щоб діти займалися спортом ще активніше», – зазначив віце-мер.

А ще у школі, якраз у переддень професійного свята рятувальників, відкрився перший спеціалізований шкільний музей рятувальників. У ньому можна ознайомитися з історією пожежно-рятувальної служби Новобаварського району.

«Ми з ДСНС працювали над тим, щоб відкрити такий музей. Це перша ластівка, але я думаю, що і в інших школах ми відкриватимемо такі музеї, щоб діти знали і історію, і те, як працює ця служба, і що потрібно робити в тій чи іншій небезпечній ситуації. Це дуже корисні навички, які можуть стати в нагоді у житті кожного», – зазначив Ігор Терехов.

comments powered by HyperComments