Для дітей переселенців і ветеранів АТО у Харкові покажуть безкоштовний спектакль

Тетяна Зарубіна  |  Вівторок, 20 вересня 2016, 13:25
Маленькі артисти зіграють виставу безкоштовно для дітей ветеранів АТО, тимчасово переміщених осіб, дітей-сиріт та інвалідів.
Для дітей переселенців і ветеранів АТО у Харкові покажуть безкоштовний спектакль

Діти-переселенці, інваліди та сироти зможуть побувати на безкоштовній виставі від дитячого театру "Каламбур". Про це розповіла на прес-конференції Інна Міщенко, художній керівник народного художнього колективу дитячого театру "Каламбур". За її словами, участь у виставі візьмуть маленькі актори 12-14 років, які гратимуть у постановці під назвою «Оркеста». Всього на сцені виступлять 20 акторів.

Ідея вистави народилася давно: «У зв'язку з ситуацією, що склалася, ми не могли не відгукнутися. Раніше ми вже виступали в будинку Ветеранів війни, показували вистави дітям-сиротам», - поділилася Інна. Режисером-постановником вистави стала Світлана Гончарова, композитором - Ілля Смирнов.

Свою посильну допомогу в організації вистави внесли також Анжеліка Ібрагімова - директор ГО «Астерікс»; Марія Петруша - член Союзу патріотичного виховання Ветеранів АТО; Ольга Лехан - заступник директора БФ «Допомога ветеранам АТО» і Олексій Єрьоменко - активіст Спілки ветеранів АТО.

Як розповіла Ольга Лехан, всі місця в залі вже зайняті (а це близько 450 місць), і залишилося багато охочих, яким не вистачило квитків: «Мені дзвонили і просили, будь ласка, ще 50 квитків. Я впевнена, що ще два-три таких зали ми точно зможемо зібрати. Дуже хотілося б, що б такі заходи відбувалися на постійній основі». За словами Ольги і Анжеліки, всіх діток  на спектаклі чекатиме привітна зустріч і солодкий подарунок завдяки волонтерам-спонсорам.

Відбудеться вистава 23 вересня о 16:00 в Харківському палаці дитячої та юнацької творчості.

comments powered by HyperComments