Харківщина співпрацюватиме з Бразилією у сфері науки і культури

Четвер, 22 вересня 2016, 13:17
Відкриття представництва Бразилії на території Харківської області додасть новий вектор взаємин.
Харківщина співпрацюватиме з Бразилією у сфері науки і культури

Про це під час зустрічі з Надзвичайним і Повноважним Послом Федеративної Республіки Бразилія в Україні Освальдо Біато сказала в.о. голови ХОДА Юлія Світлична.

За її словами, співпраця між Харківською областю та Бразилією може бути плідною в економічній сфері, АПК, освіті, науці, культурі та інших напрямках.

Юлія Світлична зазначила, що у Бразилії та Харківської області є всі можливості для плідної співпраці.

«У нас є і міжнародний аеропорт, налагоджена комунікація між Харківською областю та Києвом, а також є вся можлива інфраструктура для розвитку бізнесу, науки і культури і всього того, що цікавить пересічного громадянина Бразилії і звичайного жителя Харківської області», - пояснила в. о. голови ХОДА.

Надзвичайний і Повноважний Посол Федеративної Республіки Бразилія в Україні, в свою чергу, заявив, що бачить серйозні перспективи спільної роботи з Харківською областю.

«Через великий потенціал і силу Харківського регіону невипадково ми вибрали почесним консулом активного і серйозного чоловіка, - зазначив Освальдо Біато. – Ми віримо, що Харків має величезний потенціал розвитку в багатьох сферах, особливо в бізнесі. Ми думаємо, що можна укласти з вашим регіоном угоду в комерційній сфері для того, щоб полегшити можливості співробітництва та інвестування, особливо, в галузі сільського господарства».

Освальдо Біато також зазначив, що перспективним напрямком співпраці вважає розвиток освіти і науки.

comments powered by HyperComments