З'явилося відео, де "Азов" називає МВС "організованим злочинним угрупованням" через Черьомухіна і наливайки

Четвер, 22 вересня 2016, 13:53
Вчора активісти ЦК «Азов» У Харкові завітали на круглий стіл до вищого керівництва МВС.
З'явилося відео, де "Азов" називає МВС "організованим злочинним угрупованням" через Черьомухіна і наливайки

"Я хотів висловити подяку нашій поліції за те, що у нас в місті немає організованої злочинності, але я не буду цього робити, тому що у нас в місті є організоване злочинне угруповання, і його назва – МВС", - розпочав свій виступ представник ЦК "Азов" Антон Цебро.

Мова у виступі йшла про наливайки.

"У нас за останні 1,5 місяці понад 20 звернень в поліцію з приводу точок, де незаконно розливають алкоголь. До патрульним питань немає: вони приїжджають.... Тут справа в іншому: щоб закрити одну точку, мені необхідно прийти сюди і піднімати це питання... Це неправильна постановка питання...", - сказав представник "Азову".

За його словами, слідчо-оперативні групи не закривають точки: вони як працювали, так і працюють.

Окремо Антон Цебро торкнувся теми працівників МВС, які не пройшли переатестацію.

"У нас є питання з приводу одіозних особистостей в МВС, таких як Черьомухін, який не хоче бути на переатестацію, при вигляді яких у багатьох підприємців Харкова око починає сіпатися", - підкреслив він.

Нагадаємо, круглий стіл відбувся у Харкові за участю Чугуївської правозахисної групи, керівництва Громадської ради при МВС України (Київ), ГУНП в Харківській області, ДСНС в Х.о., міграційної служби, НГУ, сервісного центру МВС України з громадськими організаціями Харківщини.

comments powered by HyperComments