У Харкові проходить Великий Слобожанський ярмарок

Субота, 24 вересня 2016, 12:37
Головною метою ярмарку є демонстрація досягнень харківських аграріїв і реалізація врожаю 2016 року харків'янам і гостям міста за цінами, які на 10-15% нижчі за середні по області.
У Харкові проходить Великий Слобожанський ярмарок

У ярмарку беруть участь близько 130 сільгоспвиробників з усіх районів та міст області, а також учасники з Закарпатської, Івано-Франківської, Київської, Львівської, Полтавської, Сумської та інших областей. Всього - більше 300 суб'єктів господарювання, які протягом дводенних ярмаркових торгів реалізують понад 2 тисячі товарів.

Цього року на Великому Слобожанському ярмарку представлено й Національний Сорочинський ярмарок, організатори цього заходу привезли до Харкова кращі фольклорні колективи та майстрів народної творчості (за напрямами - гончарне мистецтво, кераміка, петриківській розпис тощо).

Усі гості Великого Слобожанського ярмарку матимуть можливість придбати продукти безпосередньо у виробників з районів та міст Харківської області: борошно, олію, молоко та молочні продукти, яйця, крупи та макаронні вироби, цукор, овочі, яблука та кавуни.

Крім того, жителі й гості Харківщини зможуть не лише ознайомитися з традиціями, колоритом, культурним надбанням районів і міст області, а й взяти участь у різноманітних розвагах та подивитись 2-денний концерт кращих харківських виконавців і фольклорних колективів регіону на головній сцені ярмарку.

Захід проходить 24 та 25 вересня на відкритій виставковій площі презентаційно-виставкового центру «Радмір-Експохол» (вул. Академіка Павлова, 271) за ініціативи Харківської обласної державної адміністрації.

comments powered by HyperComments