Світлична і Луценко поділилися власними враженнями від Великого Слобожанського Ярмарку

Неділя, 25 вересня 2016, 15:00
У Харкові триває вже 14-й Великий Слобожанський Ярмарок, який тут проводиться щороку.
Світлична і Луценко поділилися власними враженнями від Великого Слобожанського Ярмарку

Цього разу свою продукцію представили близько 360 торгових підприємств з усіх районів та міст Харківщини. Про це на ярмарку сказала в.о. голови ХОДА Юлія Світлична. «Тут представлено майже 2 тисячі товарів, чия вартість нижча, ніж зазвичай по області. Кожен охочий може придбати продукцію безпосередньо у виробника», зазначила вона.

«Ми підводимо підсумки врожаю в регіоні. Харківська область забезпечена всіма іншими продовольчими товарами. Ми входимо в зиму з хорошими запасами. Сподіваюся, що той настрій, який присутній на Великому Слобожанському Ярмарку, надихне кожного з нас на нові звершення», заявила Світлична.

Юлія Світлична також зазначила, що в межах цього заходу жителі та гості Харківщини зможуть ознайомитися з традиціями, колоритом, культурним надбанням районів і міст області. «Ми маємо можливість подивитися, чим багата Харківщина, які є традиції в кожному з районів та міст нашого регіону, сказала вона.

«Крім того, в рамках Великого Слобожанського Ярмарку будуть представлена низка заходів. Один з них – конкурс короваїв, в якому беруть участь всі райони і міста області. За підсумками конкурсу ми передаємо короваї до Харківського військового шпиталю і Хорошевського геріатричного пансіонату. Частина продуктів з ярмарку буде передана до дитячих будинків нашого регіону», –  пообіцяла Світлична.

Разом з в.о. голави ХОДА Великий Слобожанський Ярмарок відвідала Народний депутат України Ірина Луценко. «Я вражена тим, як проходить цей захід, поділилася враженнями Ірина Луценко,  неможливо будувати державу, якщо ти не знаєш своєї історії, обрядів, культури. Великий Слобожанський Ярмарок це концентрація всього українського. Ми бачимо, як багата наша земля, які сильні та спокійні люди. Вони впевнені в тому, що в Україні все буде добре».

Масштабний захід також відвідали представники іноземних делегацій, які брали участь в VIII Міжнародному економічному форумі «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи! ». Захід проходить 24 і 25 вересня на відкритій виставковій площі презентаційно-виставкового центру «Радмір-Експохол» (вул. Академіка Павлова, 271).

comments powered by HyperComments