У Харкові оголошено конкурс на найкращій проект пам’ятника «Героям Небесної сотні»

Понеділок, 26 вересня 2016, 11:31
На виконання положень Меморандуму між Харківською обласною державною адміністрацією та Координаційною радою Харківського Євромайдану проводиться Конкурс на кращу проектну пропозицію пам’ятника «Героям Небесної сотні» на майдані Героїв Небесної Сотні (м. Руднєва) в місті Харкові.
У Харкові оголошено конкурс на найкращій проект пам’ятника «Героям Небесної сотні»

Підготовку та організацію Конкурсу здійснює Координаційна рада Харківського Євромайдану.

Конкурс проводиться без обмеження кількості учасників, професійний рівень яких відповідає вимогам, встановленим умовами конкурсу. Конкурс складається з одного туру.
До участі в конкурсі запрошуються фахівці або авторські колективи професійних архітекторів та скульпторів, а також студенти архітектурних і мистецьких спеціальностей вищих навчальних закладів.

Ознайомитися з умовами Конкурсу та отримати вихідні дані для розробки конкурсного проекту можливо в організатора Конкурсу – Координаційна Рада Харківського Євромайдану за адресою: м. Харків, майдан Свободи, 7, готель «Харків», 2 поверх, «Укроп-хол» з понеділка по п’ятницю з 11 до 18 години або на сайті: euro.kharkiv.ua

Матеріали подаються на Конкурс анонімно під шифром у формі шестизначного числа. Інформація про автора проекту (ПІБ, адреса учасника, ксерокопія паспорта, ідентифікаційного коду) подається в запечатаному конверті під тим же шифром з позначкою «Конкурс на кращу проектну пропозицію пам’ятника Героям Небесної сотні».+

Роботи приймаються за адресою: м. Харків, майдан Свободи, 7, готель «Харків», 2 поверх, «Укроп-хол» з понеділка по п’ятницю з 11 до 18 години. Телефон для довідок: 095-093-79-30.

Останній термін подачі - 16 листопада 2016 року.

Нагадаємо, 7 вересня в.о. голови ХОДА Юлія Світлична підписала меморандуми з Євромайданом і ветеранами АТО щодо співпраці з питань встановлення в Харкові двох пам’ятників: Героям Небесної Сотні та Героям АТО.

comments powered by HyperComments