«Серце більше, ніж війна»: Харків і Київ об'єднаються завдяки італійсько-українському фестивалю

Понеділок, 26 вересня 2016, 13:24
З 30 вересня по 3 жовтня 2016 в Харкові та Києві пройде соціально-культурний фестиваль «Серце більше, ніж війна» — спільний італійсько-український проект. Ключова тема фестивалю – переосмислення місця людини, що переживає досвід війни.
«Серце більше, ніж війна»: Харків і Київ об'єднаються завдяки італійсько-українському фестивалю

1 жовтня в Харкові, в 15:00, в Кафедральному католицькому костелі на Гоголя — відкриття пересувної виставки "Історія одного серця", присвяченій досвіду соціальної реабілітації дітей з інвалідністю у повоєнні роки та створення відновлювальних центрів по всій Італії. Тут презентують книгу «Педагогіка невинного болю».

В той же день о 19:00 в ДК Будівельників — центральна подія фестивалю, благодійний концерт міланського хору CET (Canto e Tradizione). А почне програму харківський хор "Вся надія". 

Кошти, зібрані на благодійному концерті, будуть передані фонду "Вся надія". 

3 жовтня о 10:00 в харківському ІЦ "Час" — конференція "Методи медичної та соціальної реабілітації. Сучасні виклики" — для всіх, хто так чи інакше працює з питаннями реабілітації: медиків, психологів, соціальних працівників і, звичайно ж, волонтерів.

А хор СЕТ в цей же день дасть концерт у госпіталі для ветеранів.

4 жовтня — зустріч представників центру Sim-Patia з співробітниками харківського центру "Серце воїна" (Ландау, 50) та волонтерами, які займаються реабілітацією бійців АТО. Темою зустрічі стане обговорення шляхів створення Харкова сучасного Центру реабілітації військовослужбовців.

comments powered by HyperComments