У Харкові почали формувати команди новобранців

Вівторок, 27 вересня 2016, 18:34
У Харкові в середу, 28 вересня, починається формування перших команд осінніх новобранців в рамках кампанії «Осінь 2016».
У Харкові почали формувати команди новобранців

Юнаків відправлятимуть в армію із традиційного місця – збірного пункту Харківського обласного військкомату на Сортировці з 4 жовтня до 27 листопада.

Як повідомили в регіональному медіацентрі Міноборони, робота з потенційними солдатами-строковиками відбувалася на рівні районних (міських) військкоматів. З 28 вересня юнаки почнуть прибувати на збірний пункт облвійськкомату, де їх оглядатимуть військові медики і психологи. Після огляду буде прийнято остаточне рішення про придатність до проходження строкової військової служби і включенню до складу команд новобранців.

Станом на 27 вересня в Харківській області в райвійськкомати викликано понад 11 тисяч юнаків для детального визначення придатності до військової служби. З 1 100 осінніх рекрутів 55% служитимуть у Збройних Силах України, а решта – в підрозділах Національної гвардії України та Державної спеціальної служби транспорту.

comments powered by HyperComments