Як Харківська область до зими готова

Вівторок, 27 вересня 2016, 19:06
Жітловий фонд районів Харківської області готовий до опалювального сезону.
Як Харківська область до зими готова

Про це на засіданні обласного штабу з підготовки до осінньо-зимового періоду повідомив директор Департаменту житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури Харківської облдержадміністрації Сергій Магдісюк.

Підготовка до осінньо-зимового періоду в Харківському районі та місті Люботин, а також в Краснокутському, Коломацькому, Золочівському, Зміївському, Богодухівському, Дергачівському районах завершена в повному обсязі зі стовідсотковим оформленням паспортів готовності на будинки. Завершена також підготовка водопроводно-каналізаційного господарства.

З 12 теплопостачальних підприємств, що працюють на території районів, п'ять мають підписані акти готовності до роботи в осінньо-зимовий період: КП теплових мереж Харківського району, КП «Комуненергії», ХОКП «Дирекція розвитку інфраструктури території», ТОВ «Золочівські альтернативні системи», ТОВ «Екотехнопарк».

Керівникам інших підприємств дали доручення прискорити підготовку до роботи.

Також учасники засідання зупинилися на питанні забезпечення автономними дизель-генераторами котелень в разі позаштатних ситуацій під час опалювального сезону.

Говорили й про підготовку до зими вулично-дорожньої мережі комунальної власності. В районах скеровані певні кошти місцевих бюджетів на ремонт доріг загального користування.

«На даний момент в 19 з 27 районів області з місцевих бюджетів відкрито фінансування на загальну суму 39,7 млн грн, – поінформував Сергій Магдисюк. – Найбільші кошти виділені в Харківському районі (понад 10 млн грн.), Дергачівському (майже 8 млн грн) і Богодухівському районах (2,3 млн грн).

comments powered by HyperComments