Обласному будинку дитини № 2 передали нове обладнання

Середа, 28 вересня 2016, 11:48
Мова йде про сухожарові стерилізатори для дезінфекції посуду, а також техніку для кабінету фізіотерапії.
Обласному будинку дитини № 2 передали нове обладнання

Про це повідомляє прес-служба ХОДА. 

Харківський обласний будинок дитини №2 відвідали народний депутат України Ірина Луценко та в.о. губернатора Юлія Світлична. 

Керівник області передала вихованцям будинку дитини подарунки з Великого Слобожанського ярмарку: продукти від харківських виробників і кращий коровай ярмарки, який спекли майстрині Сахновщинського району.

За інформацією керівництва Будинку дитини, зараз у закладі перебувають 83 вихованця: від немовлят до 5-річних дітей. 7 з них переїхали до Харківської області з Луганського обласного будинку дитини № 2 і двоє - з Краматорського та Артемівського будинків дитини.

"Ми давно мріяли про те обладнання, яке зараз отримали. Сухожарові шафи для обробки посуду потрібні для того, щоб попередити поширення інфекцій, це дуже важливо для такого роду установ, як наша. Дуже приємно, що Ірина Степанівна Луценко відгукнулася на наше прохання, і ми оперативно отримали ці подарунки. Тепер чекаємо на гостей на День Святого Миколая", - сказала директор Харківського обласного будинку дитини № 2 Олена Чистіліна.

comments powered by HyperComments