На Салтівці за ніч згоріли п'ять автівок (ФОТО)

Середа, 28 вересня 2016, 16:49
28 вересня о 02:03 на номер «101» надійшло повідомлення про пожежу, що сталась у дворі дванадцятиповерхового житлового будинку по вулиці Героїв Праці у Харкові.
На Салтівці за ніч згоріли п'ять автівок (ФОТО)

На момент прибуття рятувальників вогнем були охоплені відразу 5 легкових автомобілів. У всіх горіли моторні відсіки, в деяких вогонь потрапив до салонів. Так, у автомобіля «Mercedes-Benz GL550» 2008 року випуску горів моторний відсік на площі 2,5 кв.м., «Dewoo Lanos» 2003 р.в. горів майже повністю на площі 3 кв.м, у «Skoda SuperB» 2012 р.в. вогонь також охопив частину салону на загальній площі 3,5 кв.м, а у автомобілів «Lada Kalina» 2010 р.в. та «Gelly MK Cross» палали моторні відсіки на площах по 1,5 кв.м. Загальна площа пожежі склала біля 12 кв.м.

Всі ці автівки, як і ті що стояли поруч, були припарковані у паркувальній кишені. Існувала загроза перекидання вогню на сусідні авто. Зважаючи на цю небезпеку, рятувальники негайно вжили заходи щодо гасіння пожежі та захисту решти машин. Були подані пінні стволи і о 03:22 пожежу було ліквідовано. Врятовано біля 10 одиниць легкових автомобілів. До заходів з пожежогасіння залучалось 4 одиниці пожежної техніки та 22 чоловіки особового складу ДСНС.

Причину виникнення пожежі з’ясовує слідча оперативна група Національної поліції, яка працювала на місці пригоди.

 

comments powered by HyperComments