У Пісочині вже будують перший поверх нової школи

Четвер, 29 вересня 2016, 17:03
Роботи по будівництву цокольного етажу звершені.
У Пісочині вже будують перший поверх нової школи

Про це повідомляє прес-служба ХОДА.

"Зараз будівельники вже виконали монтаж бетонних блоків цокольного поверху, улаштували монолітні ділянки між ними. Також на об’єкті завершили роботи з перекриття цокольного поверху, монтажу прогонів, монолітних ділянок, виконано реконструкцію центрального теплового пункту, завершується виконання проекту з нестандартного приєднання до електричних мереж. На будівництві закінчуються роботи з улаштування монолітного каркасу першого поверху, завершено укладання цегляної кладки зовнішніх стін їдальні", - сказано в повідомленні. 

Нагадаємо, цього року з обласного бюджету вже виділено 4 млн грн на будівництво школи в мікрорайоні «Мобіль» у Пісочині, 7 млн грн надійшло з районного та сільського бюджетів, 24 млн грн - з державного. Повідмоляється також загальна вартість будівництва: це близько 70 мільйонів гривень. Отже, на наступний рік для завершення будівництва навчального закладу потрібно 35 мільйонів гривень.

"Питання будівництва школи в Пісочині було порушено на сесії обласної ради в.о. голови ХОДА Юлією Світличною. Розроблену документацію внесли на розгляд Кабінету Міністрів України, і завдяки підтримці народних депутатів вдалося домогтися фінансування цього соціального об'єкта", - повідомляє прес-служба ХОДА.

За інформацією Юлії Світличної, почати навчання планується вже у 2017 році: нову школу побудують за два роки, а не за три, як планувалося раніше.

comments powered by HyperComments