Наступного року Московський проспект ремонтуватимуть з протилежного боку

Четвер, 29 вересня 2016, 23:21
Міська влада Харькова має намір нарощувати обсяги ремонту магістральних і внутрішньоквартальних доріг в Харкові.
Наступного року Московський проспект ремонтуватимуть з протилежного боку

Про це повідомив Харківський міський голова Геннадій Кернес 29 вересня, виступаючи на телебаченні.

За його словами, наступного року активно продовжиться реконструкція такого великого об'єкта, як Московський проспект, але вже з боку ст. м. «Індустріальна» (колишня «Пролетарська»).

«Там необхідно привести до ладу автостанцію. Крім того, під час злив через перепади висоти машини там просто пливуть, тому треба замінити зливовий колектор, щоб прибрати з дороги воду. При реконструкції ми повинні враховувати всі ці фактори і особливості. Також ми не забуваємо, що нам треба завершити реконструкцію вул. Клочківської. Вже розпочато роботи на вул. Гвардійців Широнінців, і будуть розпочаті на пр. Ново-Баварському, в районі пр. Любові Малої. Загалом, всі місця великого магістрального руху будуть відремонтовані», – зазначив Геннадій Кернес.

Міська влада займається і внутрішньоквартальними дорогами. У тих мікрорайонах, де вони вже були відремонтовані, місцеві жителі дають хороші відгуки про якість проведених робіт.

«Звісно, ми не можемо відразу перемогти розбиті дороги у дворах. Але ми починали цю роботу, коли нею ніхто не хотів займатися. Тепер ми збільшуємо обсяги. Наприклад, цього року на капремонт внутрішньоквартальних доріг було виділено близько 90 млн грн, а на поточний - 20 млн грн. Також 150 млн грн було спрямовано на магістральні дороги, 100 млн грн – на їх поточний ремонт. Думаю, ми нарощуватимемо обсяги і покажемо гарний результат», – зазначив мер.

comments powered by HyperComments