Практичний досвід керівництва ХОДА є тільки у Світличної – політолог

Субота, 1 жовтня 2016, 12:24
З усіх кандидатів на посаду голови Харківською облдержадміністрацією практичний досвід керівництва є тільки у Юлії Світличної.
Практичний досвід керівництва ХОДА є тільки у Світличної – політолог

Про це, коментуючи конкурс на посаду голови Харківської обладміністрації, заявив на своїй сторінці в Facebook політолог Валерій Дудко.

«У вівторок президент підіб'є підсумки конкурсу на посаду глави ХОДА і оголосить результат. Треба зазначити, що особливого інтересу він не викликав, а обговорення протікало дуже мляво, – вважає Валерій Дудко. – Такий підхід викликав природний інтерес визначити причини і розставити пріоритети. Як не дивно, але головним виявилося те, що основна частина жителів області вже зробила свій вибір, і вони визначилися. Більш того, вони впевнені в тому, що президент прийме їхнє рішення і зробить все для збереження стабільності в області. До такого висновку схиляєшся і сам, ознайомившись із конкурсантами. Безумовно, всі з представлених гідні позитивної оцінки – мають стаж державної служби, вищу освіту та наукові ступені, стаж керування підприємством, галуззю і навіть міністерством. Немає одного – практичного досвіду керівництва ОДА. Такий досвід тільки у Юлії Светлічної».

comments powered by HyperComments