У ХПІ обговорять залучення інвестицій в науку: програма міжнародного форуму молодих науковців

Вівторок, 4 жовтня 2016, 10:16
10–14 жовтня в Національному технічному університеті «Харківський політехнічний інститут» відбудеться Другий Міжнародний форум молодих науковців з прикладної фізики та інженерії.
У ХПІ обговорять залучення інвестицій в науку: програма міжнародного форуму молодих науковців

Про це повідомляє прес-служба вишу. 

Учасники конференції - вчені з Німеччини, Польщі, Естонії, Вірменії, Російської Федерації, Нідерландів, Індонезіяї, Пакістану, Індії, Південної Африканської республіки, Гани. Усього в дискусіях візьмуть участь понад 100 молодих дослідників.

Учасники заходу обговорюватимуть не лише теми з різних областей фізики: радіофізики твердого тіла, оптики та фотоніки, дистанційного зондування та ін., а й актуальні науково-практичні питання.

Одна з найцікавіших подій програми - дискусія з наукового підприємництва. Вона буде присвячена злободенним питанням з пошуку інвестицій у наукові проекти, захисту інтелектуальної власності та шляхів виходу розробок «чистої» науки у площину бізнесу та індустрії. Ключовими спікерами стануть досвідчені іноземні (Ульрих Шеллер, управляючий директор BiotechPark Berlin-Buch, Берлін, Німеччина) та вітчизняні фахівці (Дмитро Гадомський, CEO at Axon Partners; Андрій Чуб, Талліннський технічний університет). Друга зустріч познайомить із різними шляхами популяризації науки, що існують в Україні, а її активні представники з Києва та Харкова поділяться своїм досвідом на цьому поприщі.

Повна програма конференції: 

comments powered by HyperComments