В кожному районі Харкова буде мінімум сотня активістів тероборони - Ширяєв

П'ятниця, 7 жовтня 2016, 12:46
Відповідно до прийнятої концепції, в усіх районах міста повинно бути мінімум по 100 активістів, територіальної оборони.
В кожному районі Харкова буде мінімум сотня активістів тероборони - Ширяєв

Про це в інтерв'ю "Справжній Варті" заявив голова ЦК «Азов", радником губернатора з питань територіальної оборони Харківської області Олег Ширяєв.

"Відповідно до прийнятої концепції, в кожному районі міста у нас повинно бути мінімум по 100 активістів, тобто місто розбивається на так звані «сотні». Зараз такий мінімум сформований в деяких районах Харкова. Наприклад в Індустріальному районі, де ми вже працюємо, наші люди активно йдуть в територіальну оборону", - розповів Ширяєв.

Він вважає, що організація загонів тероборони не є провальною, але наразі вона не виконана по максимуму. "Саме для того я й був призначений радником губернатора, щоб форсувати це питання", - додав Олег Ширяєв.

Нагадаємо, що 20 квітня 2016 року голова ЦК "Азов" був призначений позаштатним радником губернатора Ігоря Райніна з питань територіальної оборони Харківської області.

"Ігор Львович добре розумів, що не треба винаходити велосипед там, де на ньому вже їздять, - згадує Ширяєв. - У 2014-15 роках через наші так звані «партизанські програми» пройшло десь зо дві тисячі людей. Потім вони йшли служити в ЗСУ, а місцева влада просто бачила, на якому рівні ми це робили. Коли прийшов час згадати про це, вийшли на нас".

Продовжується співпраця і з новою головою ОГА Юлією Світличною. "Ми плідно працюємо з Юлією Олександрівною щодо побудови єдиної системи територіальної оборони по всій області. Ми домоглися того, що ситуація в регіоні контрольована, але навіть у цей час, коли спокійно на вулиці, не можна її упускати", - сказав Олег Ширяєв.

comments powered by HyperComments