Цього тижня відновлять ремонт дороги на Безлюдівці

Понеділок, 10 жовтня 2016, 11:28
На ремонт дороги від Безлюдівки до Хорошево вже виділені кошти.
Цього тижня відновлять ремонт дороги на Безлюдівці

Як повідомляє прес-служба ХОДА, про це 7 жовтня повідомив віце-губернатор Євген Шахненко під час зустрічі з жителями Безлюдівки.

«З 7 кілометрів було зроблено 726 погонних метрів дороги, перерва в роботі дорожники пояснюють відсутністю фінансування. Також невідомі познімали обмежуючі вантажопідйомність автотранспорту дорожні знаки, і вантажівки як і раніше, руйнують дорогу», - повідомили віце-губернатору місцеві жителі.

Євген Шахненко зазначив, що тримає це питання на особистому контролі і вже провів переговори з керівництвом району та Служби автомобільних доріг області.

«Днями з районного бюджету для капремонту дороги було виділено 2 млн грн, ще 1 млн повинен надійти від Безлюдовскої селищної ради. У Службі автомобільних доріг мене запевнили, що продовжать роботи вже з понеділка, також я дав завдання голові райадміністрації контролювати це питання. Крім того, керівники району займуться розробкою проектування іншої дороги на кар'єр», - зазначив Євген Шахненко.

Нагадаємо, навесні облрада прийняла звернення до Верховної Ради щодо підтримки законопроекту «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо застосування по всій території України експерименту з фінансування реконструкції, поточного ремонту автомобільних доріг державного значення». Водочас,область потребує додаткової державної допомоги для утримання доріг в належному стані.

comments powered by HyperComments