Крути педалі в елегантному міському костюмі: харків`ян запрошують на велосипедний Tweed Ride

Понеділок, 10 жовтня 2016, 13:34
У неділю, 16 жовтня, Харковом проїде осінній велосипедний Tweed Ride.
Крути педалі в елегантному міському костюмі: харків`ян запрошують на велосипедний Tweed Ride

Твід-райд — це традиційна велопрогулянка у вінтажному англійському стилі. Харківські леді та джентльмени у костюмах осінніх — не обов'язково твідових, але обов'язково елегантних — проїдуть по проспекту Науки. А потім разом проведуть час на відкритому повітрі в самому центрі міста — в сквері на площі Свободи. Стати учасником заходу може кожен, хто не полінується сісти на велосипед в теплому осінньому ретрокостюмі.

Організатори твід-райда — ГО «Харківський велосипедний союз»

Нинішній твід-райд пройде в підтримку ініціативи «Велодоріжка по проспекту Науки» — проекту створення повноцінного веломаршруту на одній з найбільш велосипедних вулиць Харкова. Петиція з цією пропозицією на сайті Харківської міської ради вже зібрала понад 700 підписів, і ініціатори проекту просять підтримати її всіх, кому небайдужа безпека на дорогах міста.

У програмі твід-райда 16 жовтня:

11:00 — збір учасників на вул. 23 серпня, біля магазину «Велопланета» — генерального партнера заходу: кава, чай, формування колони

12:00 — старт твід-райда (колона рухатиметься в загальному транспортному потоці в супроводі патрульної поліції і веловолонтерів-регулювальників)

12:20 — фініш в сквері на площі Свободи

12:30 — початок пікніку в сквері:
фудкорт з гарячими напоями
історична велоекскурсія
тест-драйв велосипедів Electra 
сюрпризи в стилі «твід» від партнера — Харківської дитячої велогонки «ЖУК»
петанк (традиційна французька гра) з тренінгом від клубу «Fair Play»
ігри для дітей і дорослих

18:00 — завершення заходу

«Катайте разом з нами, і нехай всі побачать, що осінь — це не привід чехлити велосипеди, адже крутити педалі можна і в елегантному міському костюмі. Але пам'ятайте, що на вулиці не травень — беріть з собою пледи», — нагадує організатор твід-райда Вікторія Смагіна.

comments powered by HyperComments