Навіщо до Харкова їде міністр: подробиці

Середа, 19 жовтня 2016, 13:51
Міністр Юстиції Павло Петренко візьме участь у міжнародній конференції, яка відбудеться у Харкові.
Навіщо до Харкова їде міністр: подробиці

Конференція «Посилення правової спроможності громад» буде проходити в Харкові 20-21 жовтня. Місце проведення - «Fabrika.space».

Як повідомляють організатори, на конференції будуть представлені найкращі міжнародні та українські практики посилення правової спроможності громад, а також будуть обговорюватися питання про переваги підходів, шляхів і інструментів посилення правової спроможності громад.

Участь у конференції візьмуть експерти-практики з різних країн, зокрема Канади, США, Південної Африки, Пакистану. 

Крім Міністра юстиції України Павла Петренко, серед спікерів -  директор Координаційного центру з надання безоплатної правової допомоги Андрій Вишневський, віце-президент Канадського бюро міжнародної освіти Лариса Бизо, голова мвідділу міжнародного розвитку Посольства Канади в Україні Карім Моркос, виконавчий директор Міжнародного фонду «Відродження» Євген Бистрицький.

Також у ході візиту міністр відвідає Харківський міський пологовий будинок №1, де вручить свідоцтва про народження дітей в рамках спільного пілотного проекту з реєстрації місця народження дітей у пологових будинках.

Крім того, міністр юстиції відвідає перший Харківський центр з надання безоплатної вторинної юридичної допомоги, де ознайомиться з процесом подачі документів на реєстрацію громадських організацій, і візьме участь у семінарі, присвяченому цій тематиці.

Також міністр виступить на міжнародній конференції «Посилення правової спроможності громад», яка пройде в Національному юридичному університеті ім. Ярослава Мудрого, та зустрінеться зі студентами вузу.

comments powered by HyperComments