Харківська область у лідерах по країні: оздоровча кампанія побла рекорди 2016 року

Середа, 19 жовтня 2016, 17:01
Понад 90 % від усіх дітей регіону у віці 7 – 17 років відпочило у дитячих таборах на території області та поза її межами. Середній показник по країні - 52,8%.
Харківська область у лідерах по країні: оздоровча кампанія побла рекорди 2016 року

Про це повідомляє прес-служба ХОДА.

Цього року у таборах відпочило більше 220 тисяч харківських школярів.

Також Харківщина  перша за ще одним показником - кількістю коштів, які використані на оздоровлення та відпочинок дітей з усіх джерел фінансування. Ця сума наразі становить 262 млн 3,8 тис. грн. Тільки з обласного бюджету цього року спрямували на оздоровлення та відпочинок дітей 39,8 млн грн, більший показник зафіксований лише в Києві.

«Пріоритетом для нас є забезпечення оздоровлення та відпочинку для дітей соціально незахищених категорій. У 2016 році ми майже вдвічі збільшили кількість путівок до літніх таборів, які закупили коштом обласного бюджету для цих дітей. Таким чином, можливість відпочити отримали абсолютно всі діти-сироти, діти, батьків яких було позбавлено батьківських прав, а також діти, батьки яких служать у зоні АТО або загинули під час проведення антитерористичної операції. Також безкоштовно відпочити змогли обдаровані діти регіону», - розповіла губернатор Харківської області Юлія Світлична.

comments powered by HyperComments