Зараз на Харківщині є більше 3 тисяч актуальних вакансій: кого шукають роботодавці

Вівторок, 25 жовтня 2016, 11:21
За 9 місяців до обласної служби зайнятості надійшло майже 65 тис. вакансій.
Зараз на Харківщині є більше 3 тисяч актуальних вакансій: кого шукають роботодавці

Про це повідомляє прес-служба ХОДА.

Найбільш затребуваними є вакансії інженерів, провізорів та фармацевтів, менеджерів зі збуту та продавців, верстатників та слюсарів-ремонтників, водіїв. Роботодавці також шукають програмістів, торгівельних представників, токарів, фрезерувальників, шліфувальників, свердлувальників, операторів верстатів з програмним керуванням, електромонтерів.

Директор Харківського обласного центру зайнятості Володимир Міненко повідомив, що сьогодні є майже 3,3 тис. одиниць актуальних вакансій.

За інформацією Харківського обласного центру зайнятості, на ринку праці області спостерігається дефіцит вчителів, вихователів, молодшого медичного персоналу, швачок, трактористів, кухарів, електрогазозварників, кондукторів громадського транспорту, вантажників, охоронників, двірників.

Менеджери, технологи, конструктори, інженери, електрогазозварники, швачки, водії, вантажни отримують від 5 до 7 тисяч гривень. Таких вакансій зараз більше 2 тисяч. 

Від 7 до 10 тисяч і більше отримують верстатники, будівельники, контрактники у Збройних силах України. Найбільша заробітна плата в ІТ-сфері – від 10 тисяч грн.

 

comments powered by HyperComments