Засудженим у харківських колоніях доручили важливе держзавдання

Середа, 26 жовтня 2016, 15:53
Холодногорська виправна колонія виконує держзамовлення Міністерства оборони України на виробництво ліжок для Збройних сил України, а підприємство Харківської виправної колонії забезпечує новими меблями засуджених.
Засудженим у харківських колоніях доручили важливе держзавдання

Обсяг замовлення - 5500 ліжок, українським військовим вже відправили 4500. У виконанні замовлення задіяно 64 засуджених.

«Засуджені з ентузіазмом і патріотичними почуттями виконують доручену їм справу, адже знають, що їх продукція необхідна українським військовим», – розповідає начальник ХВК (№18) полковник внутрішньої служби Марк Маркін.

На підприємстві Харківської виправної колонії (№43) теж налагоджено виготовлення меблів, і зараз тут освоїли нове виробництво – виготовлення корпусних меблів для обладнання гуртожитків для засуджених. На підприємстві завершили виготовлення 27 тумбочок для оновленого відділення соціально-психологічної служби. За словами начальника Харківської виправної колонії (№43) Андрія Ольховського, підприємство установи є багатопрофільним, тому в колонії постійно проводиться робота щодо пошуку нових видів виробництва і поліпшення побутових умов засуджених.

comments powered by HyperComments