Харківські активісти візьмуть участь у розробці велосипедної мережі

Середа, 26 жовтня 2016, 17:23
У робочу групу по розробці концепції велосипедної інфраструктури при Харківському міськвиконкомі необхідно включити представників громадськості.
Харківські активісти візьмуть участь у розробці велосипедної мережі

Про це сьогодні, 26 жовтня, на сесії Харківської міськради сказав депутат фракції БПП «Солідарність» Сергій Куценко.

Звертаючись до мера Харкова, Сергій Куценко відзначив, що під час громадського обговорення активісти відзначили складності комунікації між чиновниками та громадськістю з цього питання.

«Викликає стурбованість той факт, що в тексті Концепції і супровідних документах ми не побачили механізму імплементації розвитку велосипедного руху в місті Харкові. А саме, нам на даний момент не зовсім зрозуміло, буде розроблена окрема цільова Програма розвитку велосипедного руху в місті Харкові на 2017-2020 рр .. Або ж це будуть зміни в існуючих цільових програм. Прошу включити активістів у робочу групу, щоб вони мали можливість донести своє бачення розвитку і облаштування велосипедної інфраструктури», - сказав він.

Харківський міський голова пообіцяв посприяти в тому, щоб активісти мали всі можливості доступу до інформації по розробці і створенню нових велодоріжок.

comments powered by HyperComments