Харків готується до стихії

П'ятниця, 11 листопада 2016, 16:41
Це передбачено распряжением Світличної. За прогнозом синоптиків нас чекають сильні дощі.
Харків готується до стихії

Про це повідомляє прес-служба ХОДА. 

З 13 листопада в Україні погіршаться погодні умови. Так, жителям Київської, Житомирської, Чергінівської, Вінницької, Хмельницької, Тернопільської, Івано-Франківськох та Чернівецької областей слід готуватися до сильних снігопадів, хутровин та навіть снігових заметів. Місцями сніговий покрив буде доходити до 25 см у висоту. Автомобілістам доведеться бути особливо уважними - на дорогах буде ожеледиця. 

Щодо Харківської області, за прогнозами синоптиків, у регіоні будуть сильні дощі. 

У зв`язку з тим, що опади можуть призвести до пошкодження систем життєзабезпечення, 11 листопада відбулася всеукраїнська селекторна нарада, присвячена можливому погіршенню погодних умов в країні.У ній взяла участь губернатор Харківської області Юлія Світлична. 

«Не дивлячись на те, що Харківська область не входить в зону циклону, ми повинні бути готові до можливого погіршення погодних умов», - підкреслила Юлія Світлична.

Керівник області дала доручення налагодити відповідну роботу в районах: провести наради і привести в готовність всі служби.

За її словами, основна задача - це забезпечення безперебійної роботи систем опалення та електропостачання закладів соціальної сфери: шкіл, лікарень, а також - проїзду транспорту до шкіл і по головних артеріях районів.

comments powered by HyperComments