Поліція перевіряє повідомлення про спалення уболівальниками прапора Сербії на матчі в Харкові

Середа, 16 листопада 2016, 15:23
Харківська поліція перевіряє повідомлення про спалення уболівальниками прапора Сербії на учорашньому матчі в Харкові
Поліція перевіряє повідомлення про спалення уболівальниками прапора Сербії на матчі в Харкові

Ніяких офіційних повідомлень до правоохоронних  органів про це не надходило.

- Офіційно можу заявити, що, незважаючи на те, що ніяких офіційних повідомлень в поліцію з цього питання ні від сек'юріті, ні від громадян, ні від правоохоронних органів не надходило, поліція проводить перевірку цього повідомлення. Про результати буде додатково повідомлено, - повідомила "Варті" заступник начальника відділу комунікації Головного Управління Національної Поліції в Харківській області Світлана Калмикова.


Нагадаємо, що інформацію про таку подію поширили ЗМІ після матчу 15 листопада збірних Сербії та Україні в Харкові. Повідомлення про цей випадок поширилися і в соціальних мережах.


"Давно не був на настолько душевному сєкторі і футболі. З такою кількістю піро,танцювальних колектівів, бійців АТО, спаленням прапорів гостей і.т.д.", - пише користувач Роман Сініцин у Фейсбуці.

Як повідомляла "Справжня Варта", 15 листопада вперше за два роки у Харкові відбувся великий футбол. Українці обіграли сербів з рахунком 2:0. На 38-й хвилині матчу Шахов відкрив рахунок, а на 87-ій забив Ярмоленко.

ФОТО: Роман Сініцин

comments powered by HyperComments