Під Харковом обстріляли будинок нардепа

Неділя, 4 грудня 2016, 18:57
Уночі 4 грудня в селищі Високий Харківського району області з гранатомета обстріляли будинок нардепа від фракції «Народний фронт».
Під Харковом обстріляли будинок нардепа

Повідомлення про це з'явилося на офіційній сторінці партії «Народний фронт».

«Цієї ночі невідомі з гранатомета обстріляли квартиру, де проживає представник нашої політичної сили - народний депутат Ігор Котвицький. Ми розцінюємо цей злочин, як замах на життя і здоров'я депутата Верховної Ради, а також як тиск і спроби залякати не тільки особисто Котвицького, але і всіх членів нашої команди», - сказано в заяві.


Нагадаємо, що інформація про подію надійшла в Харківський відділ поліції в неділю о 2:00. У селище Високий виїджала слідчо-оперативна група. Встановлено, що невідомі кинули в господарську будівлю на території домоволодіння невідомий предмет, від якого загорілася стеля. Постраждалих немає, повідомляє прес-служба поліції.

Варто відзначити, що Ігор Котвицький - найближчий соратник міністра МВС Арсена Авакова і один з найбагатших парламентарів України (в минулому році він вказав майже мільярд гривень заощаджень). У ЗМІ не раз обговорювали, як Котвицький вніс в декларацію пальто, сумку, дві куртки і костюм на загальну суму в 610 тисяч гривень, а також на засіданні ВР купував собі взуття через інтернет.

comments powered by HyperComments