Безкоштовний проїзд у метро для дітей, ремонт у Палаці Спорту та перейменування вулиці: що просять харків`яни у міської влади

Понеділок, 5 грудня 2016, 12:31
На сайті міськради з`явилася низка нових петицій.
Безкоштовний проїзд у метро для дітей, ремонт у Палаці Спорту та перейменування вулиці: що просять харків`яни у міської влади

Так, харків`янин Євген Трофименко у петиції №2036 пропонує відремонтувати та реконструювати Палац Спорту. 

"Палац спорту старий, сірий, не доглянутий ,а він уособлює міське життя, приймає гостей міста, тут проводяться виставки, концерти", - написав він.

Збір підписів триватиме ще 87 днів.

Автор петиції №2042 Андрій Долгов звертає увагу міської влади на необхідність перейменувати одну з вулиць міста. 

"В автокатастрофі загинув Заслужений тренер України, Майстер Спорту України з самбо Тешер Євген Валерійович. Прошу всіх небайдужий підписати петицію для увічнення його пам'яті", - звертається він до харків`ян. 

Збір підписів триватиме ще 88 днів.

А автор петиції №2015 Микола Башкєєв вважає, що всі діти до 18 років мають безкоштовно користуватися метрополітеном. 

"У студентів, які отримують стипендію, 50-ти відсоткова знижка на проїзд, у депутатів, суддів, прокурорів, які не знають як заходити в метро, безкоштовний проїзд, а наші діти, щоб дістатися до школи, тренування, репетиції і т. д. змушені платити як дорослі, які забезпечують себе", - констатує він. 

Збір підписів триватиме ще 85 днів. 

Нагадаємо, щоб петиція була розглянута на сесії міськради, вона має зібрати не менше 5 тисяч голосів протягом 3 місяців. 

comments powered by HyperComments