ОБСЄ зацікавилася обстрілом автівки Олега Ширяєва

Справжня Варта  |  Понеділок, 5 грудня 2016, 13:38
5 грудня спостерігач ОБСЄ Хуан Марія Мартін Кастрілльон зустрівся з Олегом Ширяєвим.
ОБСЄ зацікавилася обстрілом автівки Олега Ширяєва

Про це повідомляється на сторінці ГО "Східний Корпус" у Фейсбуці. 

"5 грудня спостерігач ОБСЄ Хуан Марія Мартін Кастрілльон зустрівся з Олегом Ширяєвим, щоб отримати коментар про обстріл його автомобіля", - сказано в повідомленні. 

Під час розмови представник місії ОБСЄ поцікавився у лідера «Східного Корпуса» постаттю Миколи Черьомухіна і зв`язком цієї ситуації з нападами на інших активістів. Наприкінці зустрічі Хуан Марія Мартін Кастрілльон побажав, щоб ті, хто стріляв, були знайдені і засуджені.

Нагадаємо,  замах на життя Олега Ширяєва стався 1 грудня близько 18.30, коли голова ГК "Східний корпус", радник голови Харківської облдержадміністрації з питань територіальної оборони разом з товаришами прямував до Дніпропетровська через Нововодолазький район Харківщини.

Характерно, що саме перед цим Ширяєв опублікував у своєму блозі на фейсбуці пост про ситуацію з неправомірним перебуванням на службі заступника начальника ГУ НП Черьомухіна Н.П.

2 грудня активісти ГО «Східний Корпус» і ЦК «Азов» провели акцію «Похорон справедливості», яка стала реакцією на цю ситуацію.

comments powered by HyperComments