Фіксуються численні ДТП на Харківщині: водії не справляються з керуванням

Понеділок, 5 грудня 2016, 17:32
В Харківській області сталися декілька ДТП, є загиблі.
Фіксуються численні ДТП на Харківщині: водії не справляються з керуванням

Зокрема, 3 грудня у Валківському районі неподалік села Рідкодуб сталася ДТП на 411 км автодороги Київ-Харків-Довжанський.

Як повідомляється, «SsangYong Rexton» під керуванням 46-річного водія, рухаючись в напрямку м. Києва, не впорався з керуванням та допустив виїзд на зустрічну смугу.  Після зіткнення з автомобілем «Peugeot Boxer» під керуванням 34-річного водія, який рухався назустріч, пасажир автомобіля «SsangYong Rexton», 50-річна жінка, від отриманих травм загинула на місці пригоди.  46-річного водія в тяжкому стані доставлено до ЦРЛ м. Валки для надання медичної допомоги.

.Цього ж дня, близько 11:00, в районі перехрестя вулиць Мироносицької та Олеся Гончара сталося зіткнення автомобіля «Шевроле Лачетті» під керуванням 27-річного водія з автомобілем «Рено Логан» під керуванням 58-річного водія. Після зіткнення автомобіль «Шевроле» продовжив рух та допустив наїзд на пішохода - 42-річну жінку, яку з травмою плеча було доставлено до 4-ї лікарні, пізніше до лікарні також звернувся водій автомобіля «Шевроле».

4 грудня, приблизно о 3:15, в районі будинку 121 на Полтавському шляху 27-річний водій, керуючи вантажним автомобілем «МАН», не впорався з керуванням та допустив наїзд на нерухомий автомобіль «ВАЗ».

Внаслідок пригоди постраждав пасажир легкового автомобіля - 29-річна жінка, яку з травмами голови було доставлено до 4-ї лікарні для надання медичної допомоги, повідомили в поліції.

comments powered by HyperComments