Дякую військовим за мирне небо над Харківщиною, - харківська губернаторка

Вівторок, 6 грудня 2016, 10:16
Сьогодні, 6 грудня, очільниця Харківської ОДА Юлія Світлична привітала військових з нагоди свята - Дня збройних Сил України.
Дякую військовим за мирне небо над Харківщиною, - харківська губернаторка

"Сьогодні українські військові – це люди, яким чи не найбільше довіряє наше суспільство. Наші воїни довели й щодня доводять щирість своїх намірів, відкритість думок, непідробний патріотизм", - зокрема, зазначила Світлична.

Також губернаторка відзначила якісні зміни в армії.

"У цей день ми вітаємо справжніх професіоналів, загартованих у складних умовах антитерористичної операції. Тих, на кого завжди можна покластися. Тих, ким дійсно можна пишатися!

За останні роки наша армія зазнала якісних змін - і не лише завдяки суттєвому технічному переоснащенню. У першу чергу важливим є той факт, що лави збройних сил поповнили мотивовані люди. Престижність професії військового в нашому суспільстві зараз тільки зростає. Про це свідчить той факт, що цього року майже 3000 жителів Харківської області проходять службу в армії за контрактом, у той час як торік контрактників було близько 800. Ці люди дійсно розуміють, наскільки важливо кожному вміти захистити себе, свою родину та свою країну", - сказала очільниця ХОДА.

"Хочу подякувати нашим військовим за мужність, патріотичність та професіоналізм. За те, що завдяки Вам небо над Харківщиною мирне. Щиро вітаю зі святом!", - додала Світлична.

ФОТО: Сергій Козлов

comments powered by HyperComments