Зі снігових заметів рятувальники витягли дві "швидких"

Вівторок, 6 грудня 2016, 10:33
На дорогах державного, регіонального значення рух транспортних засобів забезпечено, заторів немає, ситуація контрольована.
Зі снігових заметів рятувальники витягли дві "швидких"

Харківські рятувальники з початку негоди 19 разів залучались для надання допомоги громадянам, які потрапили в скрутні погодні умови. Були задіяні 21 одиниця рятувальної техніки та 31 чоловік особового складу ДСНС.

Протягом останньої доби витягнуто зі снігових заметів 2 карети швидкої медичної допомоги. Перший випадок трапився у с. Кузьмівка Валківського району, де прямуючи до місця виклику, застрягла у заметі швидка на базі УАЗ. Другий – стався у с. Печіївка Нововодолазького району. Там Швидка «Renault» не могла самостійно вирватися зі снігового полону із важкохворою на борту.

В обох випадках рятувальники оперативно допомогли медикам, витягши за допомогою пожежно-рятувальних автомобілів підвищеної прохідності їхні авто. А в другому випадку ще й дотягли 1 км до розчищеної ділянки дороги.

Відключень електропостачання населених пунктів та будинків у м. Харкові та Харківській області, пов’язаних з погіршенням погодних умов не було, розповіли у прес-службі ГУ ДСНС в Харківській області.

Нагадаємо, що на дороги міста вийшла спецтехніка для прибирання снігу.  Відзначимо, циклон приніс сильний снігопад, який тривав всю ніч з 2 на 3 грудня, вкрив Харків заметами. Навіть було заборонено паркування на центральних вулицях Харкова (Сумська, Пушкінська, Римарська і т. д.), включаючи пл. Свободи. 

comments powered by HyperComments