За два роки зведений бюджет розвитку Харківського регіону збільшився вчетверо, - Світлична

Середа, 7 грудня 2016, 09:29
Завдяки реформі децентралізації, яка була ініційована Президентом України Петром Порошенком, в останні два роки органи місцевого самоврядування отримали реальні можливості для вирішення нагальних проблем своїх територій.
За два роки зведений бюджет розвитку Харківського регіону збільшився вчетверо, - Світлична

Про це заявила очільниця Харківської ОДА Юлія Світлична.

"Повноваження місцевого самоуправління сьогодні суттєво розширені, а фінансовий ресурс, який є на місцях для реалізації конкретних проектів, збільшився в рази. Про це свідчить і той факт, що в 2015-му та 2016-му – вперше за останні 15 років – у Харківській області були виконані та перевиконані всі місцеві бюджети. А зведений бюджет розвитку нашого регіону збільшився вчетверо", - відзначила губернаторка.

Світлична вважає, що сьогодні роль органів місцевого самоврядування в Україні тільки зростає, і цей процес є незворотнім. У обраних керівників та депутатів рад на місцях зараз є достатньо інструментів та можливостей для того, щоб якісно реалізовувати важливі для розвитку територій проекти.

"Упевнена, що разом, солідарними зусиллями, працівники органів державної влади та місцевого самоврядування в Харківській області зроблять все для того, щоб наш регіон лишався на вістрі позитивних змін у державі, був територією активного розвитку, розбудови та успіху.

Щиро вітаю всіх представників місцевого самоврядування зі святом! Бажаю наснаги, сил, здоров’я та нових ідей для процвітання Харківщини!", - додала глава Харківського регіону.

comments powered by HyperComments