Троє чоловіків мало не згоріли в приватному будинку на Харківщині

Середа, 7 грудня 2016, 14:41
Сьогодні, 7 грудня, о 01:24 стало відомо про пожежу у приватному дерев’яному будинку на вул. Центральній у селі Богуславка Борівського району Харківської області.
Троє чоловіків мало не згоріли в приватному будинку на Харківщині

Вогнем був охоплений весь будинок на площі 48 кв.м. Людей на той момент в будинку не було. Пізніше стало відомо, що на момент виникнення пожежі там перебувало троє чоловіків, один з яких отримав опіки кінцівок та обличчя. До прибуття рятувальників його було транспортовано особистим транспортом до центральної районної лікарні в селище Борова. Вогнеборці ліквідували пожежу вже о 02:30.

За попередніми даними ймовірною причиною виникнення пожежі стало коротке замкнення електромережі внаслідок її перевантаження.

Варто відзначити, що протягом останньої доби в Харківському регіоні трапилось 5 пожеж, причиною яких стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення. Пожежами знищено людське майно та приватні оселі.

Такі пожежі трапились у населених пунктах Харківського, Ізюмського, Великобурлуцького, Красноградського та Чугуївського районів. Наприклад у м. Красноград загоряння трапилось через те, що у металевій печі були зовсім відсутні дверцята і жаринки потрапили прямо на домашні речі на ліжку,повідомили у прес-службі ГУ ДСНС України у Харківській області.

comments powered by HyperComments