ПАТ «Харківгаз» припиняє подачу палива котельням тепломереж?

Понеділок, 12 грудня 2016, 11:41
Причини - котельні продовжують несанкціоноване використання палива і заборгованість перед компанією склала майже 12 млн. грн.
ПАТ «Харківгаз» припиняє подачу палива котельням тепломереж?

Винними в цьому у ПАТ «Харківгаз» вважають керівництво Дирекції розвитку інфраструктури території (ДРІТ) та теплових мереж Харківського району, які досі не придбали у постачальників обсяги газу для котелень.

ПАТ «Харківгаз» 2 грудня 2016р. направило листа керівництву теплових мереж з попередженням про відключення газу. Але до сьогодні тепломережами не вирішені питання щодо придбання обсягів газу та оплати за раніш надані послуги. Що фактично призводе до призупинення опалювального сезону в області , - повідомила прес-служба компанії з посиланням на комерційного директора ПАТ «Харківгаз» Юрія Маслюка.

"За умовами чинного законодавства, ПАТ «Харківгаз» зобов’язано негайно відключити котельні від послуг газопостачання", - роз'яснюється у повідомленні.

Як повідомлялось раніше, внаслідок аварії 6 грудня на магістральному газопроводі у Великобурлуцькому районі понад 2 тисячі абонентів залишились без опалення.

comments powered by HyperComments