Відбулася траурна панахида по загиблим бійцям 92-ї бригади

Вівторок, 13 грудня 2016, 16:41
Солдати Віктор Клименко, Андрій Лелякін і Володимир Шоломінський загинули 10 грудня, потрапивши під артилерійський обстріл. Бійці повинні були повернутися додому буквально за два місяці
Відбулася траурна панахида по загиблим бійцям 92-ї бригади

«Хлопці загинули героїчно. Героїчно - з великих літер, - каже товариш по службі загиблих Олександр Літченко. - Володимир Шоломінський прикрив мене своїм тілом. Він справжній герой! Клянуся, ми їх не забудемо!».

Разом з рідними і товаришами по службі проводити в останню путь Володимира Шоломінского, Андрія Лелякіна і Віктора Клименка прийшов і заступник голови ХОДА Михайло Черняк.

«В Харківській області - вже більше 120 хлопців, які загинули, виконуючи свій обов'язок перед державою, - сказав він. - Хлопці, які сьогодні знаходяться в зоні АТО, - справжні герої, тому що завдяки їм наш регіон може мирно жити. Тут живуть наші діти. Це найголовніше. Смерть хлопців - це велика втрата, втрата для сімей... Хочу побажати нам усім, щоб ми швидше вибороли свободу та мир на цій землі, щоб наша країна перестала втрачати кращих своїх синів».

comments powered by HyperComments