Селфі з сім'єю сніговиків: чого чекати харків'янам від новорічного парку Горького

Середа, 14 грудня 2016, 00:49
У Центральному парку культури і відпочинку імені Горького розпочалася підготовка до святкування Нового року.
Селфі з сім'єю сніговиків: чого чекати харків'янам від новорічного парку Горького

Монтаж новорічних конструкцій в парку розпочався у понеділок. До кінця тижня буде встановлена ялинка, змонтований будинок Діда Мороза, різдвяний вертеп, інсталяція «Сім'я сніговиків». Також будуть прикрашені головна сцену і Розважальний центр.

Цього року розташування декорацій додасть Середньовічній площі затишний вигляд. У центрі буде виблискувати новорічними вогнями 12-метрова ялинка, півколом від неї будуть встановлені ярморочні будиночки. Гостей парку зустріне сім'я Сніговиків, з якими можна сфотографуватися, на дітей у своєму будинку чекатиме Дід Мороз.

Оздоблення головної ялинки парку цього року змінилося: нові іграшки, святкова ілюмінація виробництва однієї з французьких компаній створять казковий зимовий візерунок. Фасад Розважального центру буде прикрашений гірляндами зі спалахами. Новорічні прикраси з'являться на головній сцені, святкову підсвітку придбає і центральний вхід до парку Горького.

Планується, що роботи з новорічного прикрашання парку завершаться до суботи. І вже в неділю, 18 грудня, Центральний парк культури і відпочинку проведе святкову програму до Дня Святого Миколая.

У цей день дітей чекає весела шоу-програма за участю Святого Миколая. Діти зможуть взяти участь в конкурсах, змаганнях та отримати солодкі подарунки.

comments powered by HyperComments