«Вибачте нас за ті дикі, страшні слова» – студенти вибачилися перед бійцями АТО

Четвер, 15 грудня 2016, 11:16
Студенти ПТУ №25 вибачилися перед пораненими бійцями АТО з військового госпіталя за жахливу листівку з побажанням смерті.
«Вибачте нас за ті дикі, страшні слова» – студенти вибачилися перед бійцями АТО

Діти принесли до госпіталю листівку з вибаченням за вчинок своїх одногрупників, які побажали бійцям смерті: «Вибачте нас за ті дикі, страшні слова, які написали наші одногрупники! Ми навіть в страшному сні не могли уявити, що поруч з нами стільки зла і образи, – сказано в листівці. – Вибачте цих дітей, які писали, не подумавши, що їхні слова більше куль ранять солдатів. Ми бажаємо їм відслужити і повернутися здоровими та бути щасливими в благополучній країні».

Про це повідомили волонтери громадської організації «Сестра милосердя АТО/Харків», які допомагають бійцям у харківському Військово-медичному клінічному центрі Північного регіону.

 

Нагадаємо, студенти завітали до лікарні 7 грудня 2016 року з подарунками бійцям АТО до Дня Збройних Сил України. Згодом на одній з листівок волонтери побачили написи із побажанням смерті та прославлянням так званої «Новоросії».

Пізніше управлінням СБ України в Харківській області була проведена перевірка за фактом написання анонімних листів.

Ними виявилися хлопець і дівчина відповідно 16-ти та 15-річного віку, учні однієї з навчальних груп Державного професійно-технічного навчального закладу «Харківське вище професійне училище будівництва». Обидва є місцевими мешканцями з м. Харкова та Харківської області.

Встановлено, що мотивом хлопця для написання вказаного листа стало особисте неприязне ставлення до одного з добровольчих батальйонів: в цьому році у нього виник конфлікт з представниками вказаного добробату на ґрунті футбольних уболівань. Він запевнив, що цей лист адресувався виключно представникам вказаного добровольчого батальйону, а не воїнам Збройних Сил України.

Мотиви дій дівчини-авторки встановлюються.

comments powered by HyperComments