У харківські лікарні передали з Австрії установки для очищення води

П'ятниця, 16 грудня 2016, 05:36
Практично всі дитячі установи охорони здоров'я Харкова обладнані спеціальними установками для очищення води.
У харківські лікарні передали з Австрії установки для очищення води

Обладнання передає австрійська екологічна організація «Глобаль 2000». У четвер менеджер організації «Глобаль 2000» Крістоф Отто повідомив, що в березні наступного року з Відня передадуть ще 20 установок. Крім того, в Австрії зібрані два гуманітарних вантажі: меблі для шкіл, спортобладнання, предмети особистої гігієни, одяг.

«Ми знаємо, що в Харкові живуть близько 120 тис. переселенців. Ці люди багато в чому потребують, і ми готові разом з міською радою і далі їм допомагати», – зазначив Крістоф Отто.

Харків співпрацює з організацією «Глобаль 2000» вже понад 20 років.

«Організацію очолює дуже енергійна людина, – розповідає заступник міського голови Світлана Горбунова-Рубан. – У них зараз багато своїх проблем, є біженці, яким потрібно допомагати, але незважаючи на це, вони продовжують надавати нам допомогу. Вже не один рік наші діти з онкологією їздять на оздоровлення до Австрії.

«Глобаль 2000» (Відень) – австрійська неурядова екологічна організація, яка існує на спонсорські кошти противників атомних електростанцій. Надає допомогу українським дітям, які постраждали в результаті Чорнобильської катастрофи, дітям з онкологічними захворюваннями з Харківської, Луганської, Київської та Івано-Франківської областей та переселенцям із зони АТО.

comments powered by HyperComments