Пасажир обікрав водія маршрутного автобуса

Субота, 17 грудня 2016, 06:07
Скориставшись моментом, зловмисник схопив гроші та вийшов на першій зупинці
Пасажир обікрав водія маршрутного автобуса

Злочин стався в автобусі сполученням «Харків – Південне», водій якого розповів, що з салону невідомий скоїв крадіжку грошей в сумі 805 гривень.

Поліцейські швидко затримали особу, причетну до скоєння злочину. Зловмисником виявився 32-річний житель міста Харкова, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини і злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків.

Як стало відомо, того вечора чоловік знаходився в автобусі поряд з водієм. Скориставшись моментом, зловмисник схопив гроші та вийшов на першій зупинці, а потім пересів в інший транспортний засіб, який прямував до Харкова. Зловмисник зізнався у скоєному, пояснивши, що таким чином хотів заробити грошей на власні потреби.

Гроші вилучені та повернуті власнику.

Нагадаємо, що Харківський районний суд виніс вирок 21-річному місцевому мешканцю, який обікрав котельню коммунального підприємства. Своїми діями зловмисник завдав матеріальну шкоду на 600 гривень. У квітні минулого року до правоохоронців надійшло повідомлення про зникнення з димохідного каналу котельні батареї.

 

comments powered by HyperComments