Яскраві концерти та найбільша ялинка: стало відомо, як мешканці міста можуть відзначити новорічні свята/ Фоторепортаж

Юлия  |  П'ятниця, 16 грудня 2016, 13:16
На центральній площі Харкові розбудували святкове містечко
Яскраві концерти та найбільша ялинка: стало відомо, як мешканці міста можуть відзначити новорічні свята/ Фоторепортаж

Про заходи, приурочені до Нового року, розповів режисер зимових свят, керівник театру «Мадригал» Олексій Настаченко.

За його словами, відкриття головної ялинки міста відбудеться 19 грудня о 17.00. Тоді на площі Свободи відбудеться святкове дійство, яке зробить церемонію відкриття яскравою та цікавою для людей будь-якого віку.

«На нашій площі зберуться казкові герої, зимові персонажі – ялинки, сніжники, чарівні феї, які за допомогою харків’ян будуть запалювати вогники на нашій красуні- ялинці, – розповів Олексій Настаченко, – наскільки мені відомо, це найбільша ялинка в Україні. Після цього ми віддаємо сцену майбутнім зіркам. Це переможці телепроектів «Х-фактор», «Голос. Діти» тощо. З 24 числа в резиденції Діда Мороза оселяться казкові персонажі, які кожен день будуть йому допомагати приймати діток. Буде цілодобово працювати пошта Діда Мороза. Нехай діти приносять йому свої листи, побажання, малюнки. Він із задоволенням їх прочитає».

Також під час зимових свят в Театрі опери та балету відбудеться мюзикл під назвою «Чарівний замок».

За словами Настаченка, до його створення були залучені кращі хореографи та актори міста. У виставі візьме участь більше 400 виконавців, а під час самого дійства будуть використані найсучасніші спецефекти. Як підкреслив режисер, це буде незабутнє шоу.

31 грудня харків’яни традиційно можуть прийти на площу для святкування Нового року. Святкування розпочнеться близько одинадцятої години вечора. Тоді відбудеться святковий концерт, в якому візьмуть участь кращі харківські виконавці, колективи, музиканти та актори. Крім того, тієї ночі відбудеться театралізоване новорічне шоу, в якому будуть задіяні різноманітні казкові персонажі.

Як зазначив Олексій Настаченко,і цього року жодних фейверків не передбачається. Проте, як відмітив режисер, святковий настрій від цього не постраждає.

Також на площі завтра відкриється Новорічний ярмарок.

 

comments powered by HyperComments