Молодий чоловік, намагаючись довести дівчині своє кохання, вирішив повіситися біля дверей її квартири

Вівторок, 20 грудня 2016, 18:02
Поліцейськи встигли його врятувати
Молодий чоловік, намагаючись довести дівчині своє кохання, вирішив повіситися біля дверей її квартири

Вночі до Первомайського відділу поліції надійшов дзвінок від 30-річної місцевої мешканки, яка просить приїзду поліції, так як до її дверей хтось стукає.

Приїхавши на місце, поліцейські Андрій Гончаренко та Микола Магась піднялись на другий поверх, щоб пройти до квартири, звідки був здійснений виклик. Правоохоронці побачили, що на ручці дверей на шнурку від кросівок повісився молодий чоловік.

Працівники поліції швидко зорієнтувалися, зняли шнурок з дверної ручки, прибрали зашморг з шиї чоловіка, надали йому першу медичну допомогу та викликали медиків.

Після огляду медиків від госпиталізації чоловік відмовився. При спілкуванні з поліцейськими він повідомив, що таким чином намагався довести своїй дівчині своє кохання.

Після спілкування з заявницею було встановлено, що чоловік, який намагався скоїти самогубство, її 33-річний співмешканець, з яким у неї перед цим сталася сварка. Після чого він телефонував до неї на мобільний та висловлював свій намір покінчити життя самогубством.

Нагадаємо, що в  Шевченківському районі Харкова 13 грудня о 07-00 біля будівлі Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги виявлено тіло 59-річного мешканця Харкова, пацієнта лікарні. Він покінчив життя самогубством, вистрибнувши з вікна, розташованого на 7-му поверсі.

comments powered by HyperComments