Не виключена можливість, що Світлична стане прем`єр-міністром – політолог

Справжня Варта  |  Вівторок, 20 грудня 2016, 12:38
Голова Харківської ОДА посіла п’яте місце у рейтингу "ТОП-20 впливових жінок-політиків", складеному бізнесовим журналом "Ділова столиця"
Не виключена можливість, що Світлична стане прем`єр-міністром – політолог

«По-перше, вона молода, по-друге, грамотна. По-третє, коли ще тривав конкурс, говорили про те, що ось – жінка стане головою адміністрації, а тут війна... Я наводив приклад: Маргарет Тетчер. Сказав, що можливо, Юлія Олександрівна стане «залізною леді». І вона дійсно - не дозволила проведення з’їзду сепаратистів у Харківській області», - прокоментував «Справжній Варті» доктор політичних наук, член президії Харківської асоціації політологів Олександр Романюк.

За його словами, Юлія Світлична активно бере участь в усіх сферах - і наданні соціальної допомоги, і патріотичному вихованню, і освіті.

«Я думаю, що не виключена можливість, що через якийсь час вона стане прем'єр-міністром. У світі є така мода. У Великобританії, наприклад, прем'єр-міністр – жінка», - підкреслив Олександр Романюк.

Окрім Юлії Світличної, до першої десятки рейтингу ввійшли Марина Порошенко, Валерія Гонтарєва, Юлія Тимошенко, Ірина Геращенко, Надія Савченко, Лілія Гриневич,Ніна Південця, Ірина Луценко, Оксана Сироїд.

comments powered by HyperComments