Юлія Світлична та представники ITF погодили умови проведення в Харкові матчу Кубка Федерації з тенісу

Четвер, 22 грудня 2016, 07:32
11 і 12 лютого 2017 року в Харкові збірна України, яка вийшла до Другої світової групи Кубка Федерації з тенісу, зіграє зі збірною Австралії
Юлія Світлична та представники ITF погодили умови проведення в Харкові матчу Кубка Федерації з тенісу

Керівник області гарантувала менеджерам Міжнародної федерації тенісу якість організації та безпеку матча.

«Ми вітаємо ваше рішення провести в Харківській області Кубок Федерації. У нас для цього є все: інфраструктура, вболівальники, гравці. Ми зі свого боку будемо всіляко сприяти проведенню цього заходу. Рівень, якість і безпека - це ті моменти, які ми готові взяти на себе», - сказала Юлія Світлична.

Робоча зустріч губернаторки з івент-менеджер і секьюріті-менеджер Міжнародної федерації тенісу (ITF) Ерікой Маккінтош і Андрю Льюнгом разом із представниками Федерації тенісу України  пройшла 21 грудня у приміщенні Палацу спорту «Локомотив» ім. Г. М. Кірпи. Саме тут пройдуть матчі в лютому, - повідомила прес-служба облдержадміністрації.

Виконавчий директор Федерації тенісу України Євген Зукін зазначив, що представники ITF дали позитивну оцінку Харкову як місцю проведення матчу Кубка Федерації.

 «Я розраховую, що ми прекрасно проведемо час в лютому на матчі між Україною та Австралією, - зазначила івент-менеджер ITF Еріка Маккінтош. - Будемо працювати всі разом, з Федерацією тенісу України, щоб підтримати хорошу організацію матчу тут і забезпечити його проведення на гідному рівні».

Нагадаємо, 11 і 12 лютого 2017 року в Харкові збірна України, яка вийшла до Другої світової групи Кубка Федерації з тенісу, зіграє зі збірною Австралії. Вибір приймаючого міста підтвердила Рада директорів Міжнародної федерації тенісу (ITF).

Зустрічі неофіційного чемпіонату світу серед жіночих тенісних команд пройдуть на хардовому покритті в Палаці спорту «Локомотив». Поєдинок буде складатися з п'яти матчів, які зіграють протягом двох днів. У перший пройдуть одиночні матчі, в другий - ще одна серія одиночних і парна гра.

Нагадаємо, що на засіданні Виконавчого комітету УЄФА Харків був остаточно затверджений списку українських міст, які зможуть приймати офіційні міжнародні матчі.

Виконком Федераціі футболу України прийняв рішення про те, що Фінал Кубку України у 2017 році пройде у Харкові Як відзначив президент ФФУ Андрій Павелко, значну роль у вирішенні цього питання зіграли і зусилля місцевої влади, зокрема керівництва Харківської обласної державної адміністрації.

«Я буду боротися за право проведення фінального матчу Кубка України з футболу саме в Харкові, - повідомила Юлія Світлична. - Тому що вважаю, що Харків гідний. Тому що вважаю, що в Харкові для цього є необхідна інфраструктура. Тому що вважаю, що в Харкові - одне з найкращих футбольних полів. І тому що вважаю, що харків'яни заслуговують на те, щоб за три роки знову побачити фінал у нашому місті. Зараз - це завдання номер один. Усі сили потрібно спрямувати на цю роботу. Якщо потрібно буде взяти участь у дорадчому засіданні ФФУ з відбору міст, я готова буду це зробити особисто».

comments powered by HyperComments