Світлична відкрила сучасну групу у Краснокутському дитячому садку

Четвер, 22 грудня 2016, 16:12
До відкриття групи залучено допомогу фонду ЮНІСЕФ
Світлична відкрила сучасну групу у Краснокутському дитячому садку

Приміщення нової групи Краснокутського ДНЗ №1 було відремонтовано за бюджетні кошти. Зокрема, тут було встановлено 24 металопластикових вікна та 5 металевих дверей на суму 155 тис. грн. Також для створення групи було залучено міжнародну допомогу: Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) передав закладу комплекти меблів та постільну білизну, обладнання для ігрового майданчика, спортивний інвентар та іграшки.

"Ми відкриваємо сучасну групу у дитячому садку. Приємно, що заклади з такою міцною матеріальною базою створюються саме в районах області.Незважаючи на те, що наша держава переживає непрості часи, ми постійно рухаємося вперед, розвиваємося і демонструємо приголомшливі результати. Це заслуга всіх трудових колективів області», - відзначила голова ХОДА Юлія Світлична, відвідав заклад у рамках робочої поїздки в район 22 грудня.

«Завдяки потужній підтримці Президента України Петра Порошенка, співробітництву з міжнародними організаціями та за солідарної підтримки районних, селищних та сільських рад в області буде реалізовано ще більше нових проектів, відкриватимуться нові школи та дитячі садки», - підкреслила Юлія Світлична.

У новій групі Краснокутського ДНЗ №1 навчатимуться 24 дітлахи віком 5 років. Всього у закладі - 9 груп, в яких навчаються 208 вихованців, 10 з них - діти переселенців.

До дитячого садочку ходять діти Краснокутська, а також найближчих населених пунктів - Основинців, Лютівки, Качанівки та Качалівки.

«Про відкриття додаткової групи ми мріяли кілька років, бо групи в садочку були перевантажені, - розповіла завідуюча закладом Лариса Панчишна. - Завдяки підтримці глави області Юлії Світличної, вдалося не тільки створити групу, а й залучили допомогу фонду ЮНІСЕФ, який надав меблі та іграшки для дітей. Сьогодні абсолютно всі маленькі мешканці Краснокутська охоплені дошкільною освітою».

comments powered by HyperComments