Рятувальники евакуювали пенсіонера с балкона квартири, де сталася пожежа

П'ятниця, 23 грудня 2016, 15:29
Подію зафіксовано у 9-ти поверховому будинку на Сергія Грицевця
Рятувальники евакуювали пенсіонера с балкона квартири, де сталася пожежа

22 грудня о 20:20 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу, що сталася у квартирі на 2-му поверсі 9-поверхового житлового будинку за адресою: вул. Сергія Грицевця, 35 у Індустріальному районі міста Харкова.

До місця події прибуло 3 відділення пожежно-рятувальної служби на автоцистернах у складі 15 рятувальників. На момент їх прибуття в одній з кімнат квартири горіли домашні речі та меблі на площі близько 9 кв.м. На балконі, що виходить з іншої кімнати, перебував літній чоловік, 1936 року народження, і прохав на допомогу.

Оцінивши обстановку, керівником гасіння пожежі негайно було організовано 2 бойові ділянки: з гасіння пожежі та рятування людини. За допомогою трьох колінної пожежної драбини двоє рятувальників дісталися балкону, допомогли дідусю подолати парапет і обережно спустили його на землю. В результаті пожежі дідусь отримав легке отруєння чадним газом, тому був негайно госпіталізований до міської клінічної лікарні швидкої допомоги.

Вже о 21:05 пожежу було ліквідовано. Причина її виникнення наразі встановлюється, - повідомили в ГУ ДСНС України у Харківській області.

comments powered by HyperComments