Юлія Світлична привітала кращих освітян, гуманітаріїв, вчених та лікарів Харківщини

П'ятниця, 23 грудня 2016, 13:48
Працівникам освіти, науки, медицини та культури були нагороджені сьогодні в облдержадміністрації
Юлія Світлична привітала кращих освітян, гуманітаріїв, вчених та лікарів Харківщини

«Ви гідні цієї нагороди. Дякую вам за колективну роботу, командну працю, яка веде наш регіон та Україну до розвитку. Мені приємно відзначити кожного з вас, хто своєю власною працею довів, що він - справжній патріот своєї держави. Харківщина об’єдналася заради результату, – сказала Юлія Світлична. - Президент України Петро Порошенко приділяє особливу увагу нашому регіону, тому що саме Харків має власний жорсткий характер, саме Харків довів своєю працею та показує своїми результатами підтримку державницької позиції. Саме в Харкові проживають найпрацездатніші люди, які можуть творити власну справу» , - відзначила голова ХОДА у ході урочистий прийому.

Ректор Національного технічного університету «Харківській політехнічний інститут» Євген Сокіл подякував за високу оцінку колективу вишу та своєї діяльності, зазначивши, що це перша державна нагорода в його житті.

«Очолюючи ХОДА, ви приділяєте дуже велику увагу розвитку освіти та науки на Харківщині, - звернувся до Юлії Світличної Євген Сокіл. – Мені, безумовно, зрозуміло, що це не лише моя нагорода, а й Національного технічного університету «Харківській політехнічний інститут», і оцінка роботи наших працівників. Це не тільки нагорода, це ознака довіри та відповідальності - щоб ми працювали й надалі на благо нашої Харківщини і всієї держави». 

Нагадаємо, що вчора губернаторка власноруч випробувала сучасний автомобільно-тренажерний комплекс  та відкрила сучасну групу у Краснокутському дитячому садку.

comments powered by HyperComments